Με τίτλο την τελευταία της δισκογραφική δουλειά, η Ηρώ συνεχίζει το ταξίδι της και σε «χειμερινούς προορισμούς». Μαζί της η Γεωργία Λάρδου.

iro_redΟ χαρακτηριστικός και γνώριμος ήχος του πιάνου της και το ευρύ ρεπερτόριο της, συναντιέται με τη φωνή της γνωστής σε όλους μας ερμηνεύτριας από την Κύπρο Γεωργίας Λάρδου.

Αυτή τη φορά σε ένα Χριστουγεννιάτικο κλίμα, σε ένα τζάκι αναμμένο και μια ατμόσφαιρα ζεστή και οικεία σαν το «σπίτι» του καθενός από εμάς.

Ένα σαλόνι, μια κάμαρα και μια συνάντηση βραδινή με μια κιθάρα και ένα πιάνο δίπλα σε έναν κόσμο που έχει την ανάγκη της ζεστασιάς περισσότερο από ποτέ. Θα τραγουδήσουμε σαν μια παρέα σαν φιλοι… θα τραγουδήσουμε το χθες, το σήμερα, το αύριο, τον πόνο και τη χαρά μας, με χιούμορ και ευαισθησία…

Τραγούδια που άντεξαν πολλά καλοκαίρια και δοκιμάστηκε η αγάπη τους γι’ αυτά μέσα στα χρόνια, τραγούδια που χρειάζονται δυο για να τα μοιραστούν είναι οι αποσκευές του «Κατευθείαν καρδιά » σ’ ένα πρόγραμμα – έκπληξη όπως συνηθίζει να ετοιμάζει κάθε φορά η Ηρώ.