Η Ηρώ επιστρέφει στην πόλη της! Συμπληρώνοντας 30 χρόνια παρουσίας στην ελληνική μουσική σκηνή η Ηρώ επιστρέφει στην γενέτειρα Πάτρα και, μαζί με τον ανερχόμενο τραγουδιστή Αδάμ Τσαρούχη, παρουσιάζει μια αναδρομή στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι, με πιάνο και φωνή, στο Royal Theater, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου.

Οι δύο αγαπημένοι μας καλλιτέχνες έχουν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα το οποίο στοχεύει «Κατευθείαν Καρδιά». Τραγούδια σε διάθεση ρετρό, με jazz και swing στοιχεία, αλλά και αναφορές στο σήμερα. Κομμάτια που έγιναν γνωστά από μεγάλους ερμηνευτές, όπως η Τζένη Βάνου, ο Γιάννης Βογιατζής, η Μαρινέλλα και ο Κώστας Χατζής, συναντούν μελωδίες που έχουν γράψει κλασικοί αλλά και σύγχρονοι συνθέτες – Χατζηδάκις, Σπανός, Κραουνάκης, Κορκολής και πολλοί άλλοι. Φυσικά μαζί με τις μεγάλες προσωπικές της επιτυχίες και άλλες εκπλήξεις, όπως άλλωστε συνηθίζει η Ηρώ στα προγράμματά της.

Στο πλάι της ο Αδάμ Τσαρούχης, με έναν προσωπικό δίσκο, μια δεκαετία εμφανίσεις στο μουσικό θέατρο και ρετρό/jazz/swing διάθεση στο τραγούδι του, δίνει έναν ακόμα όμορφο τόνο στην βραδιά.

Μια βραδιά, «Κατευθείαν Καρδιά», ντυμένη με τους ήχους του πιάνου, να ξετυλίγεται από δύο υπέροχες φωνές, τη Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, στο Royal Theater, μετά τις 10 το βράδυ.

Είσοδος 8 ευρώ

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2610 310120
Royal Theater
Ακτή Δυμαίων 53, 26333 Πάτρα
www.royaltheater.gr