ΗΡΩ

Η Artista

Μια μοναδική συναυλία

Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός, Πλ. Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8

Πέμπτη 18 Μαΐου,9.00 μ.μ.

Έντονα προσωπικό ύφος, δάχτυλα που τρέχουν πάνω στα πλήκτρα του πιάνου και μια φωνή πάντα φρέσκια και άμεση. Αυτή είναι η Ηρώ κι αυτήν θα απολαύσουμε σε μια μοναδική συναυλία στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσό, στην Πλατεία Καρύτση, την Πέμπτη 18 Μαΐου, με τίτλο Η Artista.
Ερμηνεύτρια, συνθέτρια και πιανίστα, με αγάπη για την ίδια τη μουσική και προσεγμένες επιλογές, η Ηρώ σας προσκαλεί στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσό, όπου θα ερμηνεύσει μεγάλες προσωπικές της επιτυχίες, τραγούδια που έχει αγαπήσει αλλά και τραγούδια από το νέο της cd με τίτλο Η Artista.

Ανήσυχη όσο και δημιουργική, η Ηρώ, σε αυτή τη μοναδική συναυλία, θα μας ταξιδέψει στην πολύχρονη και επιτυχημένη πορεία της και ταυτόχρονα θα μας παρουσιάσει τη νέα της και πολύ ενδιαφέρουσα δισκογραφική δουλειά.

Η Artista, το νέο cd της Ηρούς, όμοιο με μουσική παλέτα, έχει τις αναφορές του σε πολλές και διαφορετικές δεκαετίες, σε πολλές γλώσσες και σε διαφορετικά είδη, με κυρίαρχη μία και μοναδική αίσθηση, αυτήν της … Αrtista.

Η Artista, νέο cd

Δεκαπέντε υπέροχα τραγούδια, μεγάλες επιτυχίες μοναδικών ερμηνευτών επιλέχθηκαν με αγάπη και θαυμασμό από την Ηρώ για να γίνουν μέρος της νέας αυτής δουλειάς της.
H Artista μας θυμίζει, με το δικό της προσωπικό ύφος, τραγούδια που η ίδια έχει αγαπήσει στη διάρκεια των χρόνων: Ρόζα Ροζαλία από τη θρυλική Λιλιπούπολη, Ίρμα που πρωτοαγαπήσαμε από τη φωνή της Έλλης Λαμπέτη, Νυχτερινή εκπομπή της Αφροδίτης Μάνου που συνόδευσε τα εφηβικά μας χρόνια, Ο Έρωτας που γνωρίσαμε με τον Γιώργο Μαρίνο, Σκάρλετ – ακόμη μια σύνθεση του Σταμάτη Κραουνάκη, τα κλασικά Αθάνατο νερό και Της γυναίκας η καρδιά, οι δημιουργίες του Στέφανου Κορκολή Θες και Σ’ έχω ερωτευτεί και φυσικά Η Αρτίστα που δίνει τον τόνο της νέας αυτής δουλειάς.

Μαζί με όλες τις εξαιρετικές αυτές συνθέσεις η Ηρώ παρουσιάζει και το νέο της τραγούδι με τίτλο Ο Στρατιώτης αλλά και μια νέα ερμηνεία της μεγάλης της επιτυχίας Έτσι είναι οι σχέσεις, ενώ δεν λείπουν τραγούδια από το διεθνές ρεπερτόριο: La alegria, Les parapluies de Cherbourg, I’ll always love you.

Artista: Όμορφη ωριμότητα με νεανική δύναμη και ήρεμη γνώση

Τι είναι εντέλει η δική της Artista; Τι συνδέει αυτά τα τραγούδια που άφησαν εποχή και η ίδια επέλεξε να μας θυμίσει δίνοντάς τους μια καινούργια ζωή;

H Ηρώ έχει τις απαντήσεις:
​«Έτσι είναι οι σχέσεις» που με καθόρισε και με σηματοδότησε στην νεαρή μου ηλικία, αυτή της αναζήτησης και της αποκάλυψης των ορίων μου που σύντομα κατάλαβα ότι ήταν ατέλειωτα… κι έπειτα…
Ένας «Στρατιώτης» που έκανε την εμφάνιση του μέσα μου μαζί με την μεγαλύτερη ίσως αλλαγή αυτού του αιώνα στη ζωή μας και την καθημερινότητά μας… Αυτός ο στρατιώτης ήρθε να μου θυμίσει την ορμητική εφηβεία μου, τότε που μπορούσα να αλλάξω τον κόσμο. Ήρθε να μου θυμίσει ότι και τώρα μπορώ, αρκεί να πιστέψω.
Όμορφη ωριμότητα με νεανική δύναμη και ήρεμη γνώση είναι τα συνθετικά της εξέλιξης μου σε αυτό το cd και κάθε μέρα χαίρομαι όλο και πιο πολύ τις στιγμές και νοιάζομαι λιγότερο για τον «χρόνο» σαν έννοια, μιας και έχω συμβιβαστεί με το γεγονός ότι εκείνος κάνει τη δική του πορεία και διόλου δεν νοιάζεται…

INFO: ΗΡΩ Η Artista
Πέμπτη 18 Μαΐου /Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός,
Πλ. Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8 (Μετρό: Στάση Πανεπιστήμιο)
Ώρα έναρξης 9.00 μ.μ.

​​Τιμές εισιτηρίων​ €20, €15, €10
ΑΜΕΑ ​φοιτητικά​, ​ανέργων​ ​€10

Πωλήσεις εισιτηρίων

www.viva.gr, 11876 & στα καταστήματα: Seven Spots, Reload, Media Markt, Ευριπίδης

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ μέσω VIVA.GR